Doris_sheep_0063

Måndag

God morgon måndag! Hoppas helgen varit fin? Jag har haft en lugn en med min lilla family, väldigt mysigt. Vi har rensat garderober (så satans skönt), tvättat, städat, kollat på film och spontan-hälsat-på kompisar. Har fotat cirka noll förutom dessa bilder på Dojjan, och känner att de var för gulliga för att inte bjuppa på. Julklapps-fåret (hur fint?) från farmor och farfar gungas varmt här hemma vill jag lova.

Den här veckan då? Jag ska försöka blogga en del (say whaaat?), rensa lite mer hemma, läsa färdigt boken jag läser, träna (har börjat träna för första gången på typ 6 år, känns för fantastiskt faktiskt), dricka vin med kompisar och skriva kontrakt för ett nytt jobb (!) om allt går som planerat.  Låter som en riktigt lugn lyxvecka såhär i mörkaste januari kan jag tycka, och så får det vara när en är “arbetsbefriad”.  Håller tummarna att isen på gatorna försvinner så att man kan röra sig fritt också. Önskar er alla en fin vecka. Snart är det vår!

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Volang

    Spännande! Lycka till med jobbet!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.