fotobok_blurb_isabellepedersen_0033

Fotobok

Jag har ju typ hela mitt liv dokumenterat i bloggformat sedan 2008, men emellanåt är det ju jäkligt fint att spara lite fysiska minnen också. Tänk om Internet crashar eller alla digitala enheter har en livslängd på max 30 år. Nää, litar inte helt på digitala världen. Sen är det ju en sådan känsla att framkalla bilder också, och sitta och bläddra i album eller fotoböcker.

Från vår resa till Italien i höstas satte jag ihop en liten fotobok. Doris tycker den är en succé och pekar och tittar fascinerat på bilder på sig själv och farmor och farfar och alla i boken.

Jag använder mig av Blurb för att göra mina böcker, tycker de blir väldigt fina och känns proffsiga, så det får bli ett tips till er om ni vill framkalla!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sandra

    Vart är Doris fina kläder ifrån?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.