Artipelag_jetson_0188-2

Nytt jobb, ny(gammal) fåtölj och 23 dagar till vårdagjämning

Hej! Hoppas ni alla mår bra! Snart är mars här och det känns helt fantastiskt, visst?  Februari har gått i ett nafs och det har hänt massor! Jag har t.ex börjat nytt jobb! Om någon är nyfiken så har jag fått jobb på en content-byrå som heter Curious Mind. Men grejen med den här byrån är att man blir uthyrd som konsult till företag, och jag är nu ute på uppdrag och jobbar som Content Manager på digitala redaktionen på ICA Sverige. Ska vara på ICA till minst sista oktober och det är himlans kul. Jobbar med mat för första gången, bara en sån grej!

Annars håller vi på att fixa en del här hemma också, men det går ganska långsamt. Men så blir det ju när en jobbar heltid och vill fixa det mesta själv. I helgen öppnade vi upp en vägg, och planen är att renovera vår hall och göra en liten barnhörna till Doris. Vi bor i en 2:a men har en ganska stor hall så vi gör helt enkelt en barnalkov till Doris, då kan vi bo kvar här några år till. 🙂

Kolla vår nya fåtölj förresten! Jag och Basse har velat ha en Jetson forever och slog till när vi hittade i fint skick till mycket bra pris på Blocket. Den här älsklingen ska vi slita tills vi blir gamla och grå.

 

Min favvolampa har hittat sin plats tror jag. Den här lampan fick mina päron i förlovningspresent för 1000 år sedan som en rolig grej.  Deras polare hade då hittat den i ett soprum. Mycket bra soprumsfynd ju! Tänk att den skulle va en sån favorit typ 40 år senare.

 

En annan nyhet här hemma. En underbar stor vas införskaffad hos Bodil Vintage. Älsk på den här alltså!

 

Doris gillar också vår nya fåtölj. Stackars liten har ramlat och slagit huvet på förskolan… 🙁 Men annars mår hon bra. Händer så mycket den här perioden. Säger nya ord för varje dag och är så nedrans rolig. <3

Ha det fin vecka allihop! Det är inte länge kvar tills dagen är längre än natten! Bara 23 dagar faktiskt.

24
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Mia Anderberg

    Åh grattis till nya jobbet! Och vad mysigt och fint ni har det hemma. kram

  2. Inger

    Grattis till jobbet, fåtöljen och vasen, allt lika fint!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.