Doris-blaoublaou_0015

Tack för allt och adjö kära blogg

Det sägs ju att en ska sluta på topp. Jag gör precis tvärtom och slutar på absoluta botten, hehe. Jag har nämligen bestämt mig för att sluta blogga. Jag har funderat på det länge, men det har liksom suttit så långt inne. För trots att jag varit säääämst bloggare på slutet har bloggen varit en del av mitt liv i 10 år, och det har känts lite sentimentalt att släppa det helt. Har haft nån önskan om att inspirationen ska komma tillbaka, att jag ska få tillbaka lusten, men nej, det händer inte. Tyvärr… Så nu har jag funderat färdigt, och jag känner mig faktiskt helt redo nu. Jag är helt enkelt färdigbloggad. Har varken tiden, lusten eller orken. Känner helt enkelt inte för att dela med mig av livet lika mycket längre. Det har tagit stopp. Och så är det med det.

Vill tacka er alla för alla år som ni följt mig. För alla snälla ord och tankar och för att ni läst och varit så fina. Och tack till fina Lovelylife och grymma gänget här för att jag fick vara med på en liten hörna i er vackra värld. Kommer sakna er! <3

Så, tack och adjö och ha det fint och må livet behandla er väl. Kanske ses vi på Insta? Där finns jag kvar – @isapedersen heter jag om ni vill fortsätta se sporadiska uppdateringar från min och Doris värld. Puss!

35
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Klara

  TACK för en underbar blogg. Följt dig under många år och framför allt älskat att inspireras av din kreativa klädstil! Tack <3

 2. agnes

  tack och hej, men vi ses på instagram! vet att jag fastnade i din blogg när du var med i ett våruppror (?) (tror i allafall att det var hos emma) och du hade en grön klänning på dig med veck! sedan dess har jag hängt med. dessutom tänkt på dig massor när vi var i fjällen och det fanns ett hotell till salu och vi kände för att flytta dit! kram kram

 3. Ulrika

  Tack för en fin blogg!

 4. S

  Kommer sakna din blogg och vackra bilder! Du har talang! Men man måste ju göra som man känner bäst, såklart. Tack för många fina stunder vi fått följa här inne!

 5. Inger Elgh Gyllenswärd

  Kommer att sakna dig och du ska veta att din är den enda blogg jag någonsin följt! Är inte riktigt inne i den världen men nu får jag kanske ändra mig och börja med Insta! Allt gott i ditt nya liv! Kram Inger

 6. Christin

  Tack för en himla fin blogg och för all inspiration! Alltid varit en favorit!

 7. Karin

  Tack för åren jag fått följa dig i din blogg!

 8. Marre

  Tråkigt att du slutar blogga. Du ska veta att du är en fantastisk fotograf och du skriver väldigt fina texter.
  Önskar dig all lycka till i framtiden!

 9. Sarah

  Tack själv!

 10. emma danielsson

  tack för alla de här åren! jag har trivts utomordentligt i ditt internetsällskap. vi ses på instagram! <3

 11. Wilda

  Tack för allt du gett mig och bloggvärlden. Jag ser fram emot att få se lite inblickar på instagram ibland. Din karisma och di glöd är verkligen unik. Så fint att jag fick träffa dig en gång också. Det minnet sitter kvar. Klokt att du tar steget när du behöver det. Kram på dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.