Katrin Bååth

VisualText Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Här och nu.

Här och nu.

Lovely Life-08548Hej semester, hej stanna hemma i Jönköping och göra-det-som-faller-oss-in-veckan. Den där veckan som jag behövt så länge. Vi har hunnit med en hel del ändå, men helt i vår takt och helt utan måsten. Jag håller som bäst på att färdigställa min Jönköpingsguide, så det är en perfekt kombo att ta med familjen på nya utflykter och på samma gång ha med mig kameran. Jag återkommer med massor av tips inom kort.
Lovely Life-08527Vi har bland annat kollat in Ravelmarks Gård utanför Gränna.
Lovely Life-08776Klevens Loge i Uppgränna.
Lovely Life-08813Lovely Life-08814Och så har vi fått känna av hur det är att bo under regnbågen. Mäktigt.
Lovely Life-08829Lovely Life-08898Just nu är vi världsfamilj. Ja, det heter så… Världsfamilj. Fint va. Till två barn från andra delar av världen som är i Jönköping på fredsläger med CISV. Mäktig känsla. De här barnen kommer tillsammans med våra barn, mina och dina, vara med och skapa en bättre värld när de växer upp. Fint det.

 

[Foto Katrin Bååth]

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

Stäng meny