emma Amaryllis 2

Good Shit Fridays.

good shit Katrin Bååth

Det sista året för mig har helt klart bjudit på alldeles för mycket av allt. Både det som tar och det som ger energi. Både positivt och negativt. Därför har jag bestämt mig för att fredagar från och med nu helt ska vigas till att bara jobba med mina egna projekt, mitt eget varumärke och mig själv. Den där boken som jag velat göra i flera år. Den där idén jag har om förrådet och de där promenaderna som ger mig energi. Nu är det dags. Så från och med nu kommer det stå Good Shit Friday varje fredag i min jobbkalender…

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Såå bra beslut Katrin! Du är grym och det här kommer göra dig ännu grymmare!

  2. Kloka du! Det är ju därför du är egen. För att kunna bestämma själv ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny