Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Blå vindar och gröna nyheter.

Blå vindar och gröna nyheter.

DSC07300

Det är något med den här isblå färgen i kombination med handgjord keramik som hänför mig totalt. Den här fina skålen fyndade jag på Myrorna för ett tag sedan när jag som vanligt letade rekvista, och den kommer helt klart få en majestätisk front row plats här hemma.

DSC03474

Pantone har ju precis släppt årets färg, Greenery, och ja, jag älskar grönt i nästa alla versioner, men nja, jag älskar inte just den. Tror jag omfamnar isblått ett tag till.

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny