Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se Instagram @katrinbaath Se min portfolio här

Blå vindar och gröna nyheter.

Blå vindar och gröna nyheter.

DSC07300

Det är något med den här isblå färgen i kombination med handgjord keramik som hänför mig totalt. Den här fina skålen fyndade jag på Myrorna för ett tag sedan när jag som vanligt letade rekvista, och den kommer helt klart få en majestätisk front row plats här hemma.

DSC03474

Pantone har ju precis släppt årets färg, Greenery, och ja, jag älskar grönt i nästa alla versioner, men nja, jag älskar inte just den. Tror jag omfamnar isblått ett tag till.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny