Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Mammas pinnbröd.

DSC08353DSC08305DSC08310DSC08276DSC08264DSC08329DSC08283DSC08349

På nyårsafton är det tradition att antingen åka skridskor eller gå till skogs och grilla korv innan festligheterna drar igång för kvällen. I år föll valet på korvgrillning med pinnbröd, skattjakt och kott-letar-tävling. Här är förresten min mamma Gunillas recept på pinnbröd. Med smak av min barndoms grillutflykter. Det är så där lagom segt och smakar bäst när det grillas över öppen eld i skogen och serveras med smör och flingsalt.

MAMMA GUNILLAS PINNBRÖD
(4 personer)

5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 dl kallt vatten

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål. Rör ner vattnet och knåda till en deg. Ta med degen i en påse till grillplatsen. Rulla degen mellan händerna till långa korvar som sedan snurras antingen runt en korv eller direkt runt en pinne. Grilla över glöd. När brödet lossnar från pinnen är det färdigt. Servera med smör och flingsalt.

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny