Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se Instagram @katrinbaath Se min portfolio här

Mammas pinnbröd.

DSC08353DSC08305DSC08310DSC08276DSC08264DSC08329DSC08283DSC08349

På nyårsafton är det tradition att antingen åka skridskor eller gå till skogs och grilla korv innan festligheterna drar igång för kvällen. I år föll valet på korvgrillning med pinnbröd, skattjakt och kott-letar-tävling. Här är förresten min mamma Gunillas recept på pinnbröd. Med smak av min barndoms grillutflykter. Det är så där lagom segt och smakar bäst när det grillas över öppen eld i skogen och serveras med smör och flingsalt.

MAMMA GUNILLAS PINNBRÖD
(4 personer)

5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 dl kallt vatten

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål. Rör ner vattnet och knåda till en deg. Ta med degen i en påse till grillplatsen. Rulla degen mellan händerna till långa korvar som sedan snurras antingen runt en korv eller direkt runt en pinne. Grilla över glöd. När brödet lossnar från pinnen är det färdigt. Servera med smör och flingsalt.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny