Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Back to business.

tavelvägg beskurenbaathstudio 1DAYFOTOGRAFI-BÅÅTHSTUDIO-0059baathstudio2DAYFOTOGRAFI-BÅÅTHSTUDIO-0120DAYFOTOGRAFI-BÅÅTHSTUDIO-0112DAYFOTOGRAFI-BÅÅTHSTUDIO-0083katrins studio 2

Jag har bestämt mig för att januari ska få vara en lugn månad, när jag mestadels tar igen av allt. Tid, energi, vänner, lugn, målning i studion, egentid osv. Så imorgon eftermiddag (efter en plåtning för Habo) så kommer jag äntligen hänga i min studio igen. Och jag längtar.

Foto: Sara Landstedt

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hej K! Å din studio är så fin!!! Vart kommer din fina kontorsstol ifrån? Är den bekväm? Kram

    1. Tack snälla Linda! Saknar dig!
      Stolen kommer från Vitra, men det är synd att säga att den är speciellt bekväm… 🙂 kram Katrin

      1. Hahaha jag förstår…. men väldigt snygg! Stor kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny