Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Fredagsfeeling och fin nominering.

Fredagsfeeling och fin nominering.

katrin_baath_lovelylife-01870katrin_baath_lovelylife-01873

Vilken skön fredagsfeeling det har varit idag, eller ja, jag har nog haft den känslan hela vecka faktiskt av flera anledningar…

Lovelylife_katrinbaath_1-1

Minnena från förra fredagens lilla franska boutique ligger som en skön dimma över ett regningt Jönköping, och som grädde på det franska moset fick jag i veckan också reda på att jag för andra gången (tror aldrig någon blivit det mer än en gång förut faktiskt) blivit nominerad till det fantastiskt fina epitetet Årets marknadsförare här i Jönköping. På Jönköpingsgalan den 22 april avgörs det vem som vinner. Håll tummarna är ni snälla för det vore såklart enormt hedrande att i konkurrens med de stora drakarna ta hem det här priset. Nu ska jag fredagsfira med hemmagjord pizza och fina vänner.

Den här nomineringstexten gör mig alldeles lipig. Och varje ord är så i harmoni med mina mål och visioner.

”Katrin Bååth har i konkurrens med stora budgetar, i egen person lyckats skapa sin egen väg med ett eget uttryck. Ett varumärke är som starkast när både förnuft och känsla är i harmoni. Katrin har lyckats med det riktigt svåra att få andra människor att med egna ord, sina egna upplevelser och med sina egna hjärtan prata om Katrin Bååth”

Lovelylife_katrinbaath_1-01889katrin_baath_lovelylife-01862

Överallt här hemma står det leftovers från förra helgen och påminner mig om hur härligt det var… Nu är bara den stora frågan vad jag ska hitta på för nytt nästa år…

 

Foto Katrin Bååth

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny