Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director & stylist. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås.

Kontakt katrinb@katrinb.se  |  Instagram @katrinbaath  |  Min portfolio hittar ni på katrinbaath.se

Fredagsfeeling och fin nominering.

Fredagsfeeling och fin nominering.

katrin_baath_lovelylife-01870katrin_baath_lovelylife-01873

Vilken skön fredagsfeeling det har varit idag, eller ja, jag har nog haft den känslan hela vecka faktiskt av flera anledningar…

Lovelylife_katrinbaath_1-1

Minnena från förra fredagens lilla franska boutique ligger som en skön dimma över ett regningt Jönköping, och som grädde på det franska moset fick jag i veckan också reda på att jag för andra gången (tror aldrig någon blivit det mer än en gång förut faktiskt) blivit nominerad till det fantastiskt fina epitetet Årets marknadsförare här i Jönköping. På Jönköpingsgalan den 22 april avgörs det vem som vinner. Håll tummarna är ni snälla för det vore såklart enormt hedrande att i konkurrens med de stora drakarna ta hem det här priset. Nu ska jag fredagsfira med hemmagjord pizza och fina vänner.

Den här nomineringstexten gör mig alldeles lipig. Och varje ord är så i harmoni med mina mål och visioner.

”Katrin Bååth har i konkurrens med stora budgetar, i egen person lyckats skapa sin egen väg med ett eget uttryck. Ett varumärke är som starkast när både förnuft och känsla är i harmoni. Katrin har lyckats med det riktigt svåra att få andra människor att med egna ord, sina egna upplevelser och med sina egna hjärtan prata om Katrin Bååth”

Lovelylife_katrinbaath_1-01889katrin_baath_lovelylife-01862

Överallt här hemma står det leftovers från förra helgen och påminner mig om hur härligt det var… Nu är bara den stora frågan vad jag ska hitta på för nytt nästa år…

 

Foto Katrin Bååth

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director & stylist. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se  |  Instagram @katrinbaath  |  Min portfolio hittar ni på katrinbaath.se

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny