Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Torglördag med Flora.

Torglördag med Flora.

lovely life-07039

Igår gick jag och Flora upp tidigt för en riktig torglördag. Med korg och allt.

lovely life-07040

Det finns en hel del saker att titta på tycker Flora, men det viktigaste är godisvagnen.

lovely life-07049lovely life-07047

Vi hann med en paus med granatäppledricka mellan stånden.

lovely life-07042lovely life-07072

Och så köpte vi grönsaker, bär och goda ostar.

lovely life-07126

och pioner, massor av pioner förstås. Min absoluta favoritblomma.

lovely life-07058

Sen sprang vi på en dam som berättade om deras arbete med hantverk för att driva Flickskolan Waisi i Uganda. Flora slog till på ett vackert halsband gjort av träkulor och en gammal slips.

lovely life-07069lovely life-07078lovely life-07085

Dags att gå hem med krogen full av gottigheter (ja, sanningen är modifierad, för allt vi köpte fick vi i hemska små gula eller vita plastpåsar, så vi tackade nej till de flesta av dem och la istället allt i vår lilla korg). Vackrare, men framför allt väldigt mycket bättre för miljön. Korgen är verkligen det nya svarta. Älskar den här korgen som jag använde som goodie-baskets när gänget från Lovely Life var på besök i Jönköping.

 

Foto: Katrin Bååth

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny