Lovely Life-082471

Höganäs Saluhall.

Lovely Life-082471Lovely Life-08214Lovely Life-082192För några veckor sedan när jag och Rebecca var på vår roadtrip hann vi också med ett stopp vid Höganäs Saluhall. Åh vilket ställe! Missa inte om ni har vägarna förbi Höganäs. Här vill man gå omkring och plocka hela dagen och köpa med sig färskt bröd, kött, ägg, bakverk och gottigheter.Lovely Life-08245Lovely Life-08242Lovely Life-08241En av mina absoluta favoriter.Lovely Life-08240Lovely Life-08230Vi hann med en snabb titt på Höganäskeramiken också. Lovely Life-08225Lovely Life-08234Jag har en hel drös med höganäskrus i mitt rekvistaförråd. Älskar dem. Lovely Life-08213Alla som har provat säger förresten att man måste äta på burgarhaket på hörnet. Vi hann aldrig eftersom vi hade siktet inställt på att hinna käka middag på Mölle Krukmakeri, men jag kommer absolut tillbaka hit inom kort och då ska jag prova.Lovely Life-08209

Höganäs Saluhall, Bruksgatan 36 Z, Höganäs.

 

[Foto Katrin Bååth]

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Annika

  Jag har prövat hamburgare på Garage, bästa jag ätit! Jag är inte så förtjust i strips men de här var fantastiskt goda. Och Restaurangen inne på Magasinet är fin den också. Höganäs levererar 🙂

  1. Katrin Bååth

   Åh va härligt, tack snälla för info! Måste prova nästa gång.
   /Katrin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.