Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås.

Kontakt katrinb@katrinb.se
Instagram @katrinbaath

Se min portfolio här

Höganäs Saluhall.

Höganäs Saluhall.

Lovely Life-082471Lovely Life-08214Lovely Life-082192För några veckor sedan när jag och Rebecca var på vår roadtrip hann vi också med ett stopp vid Höganäs Saluhall. Åh vilket ställe! Missa inte om ni har vägarna förbi Höganäs. Här vill man gå omkring och plocka hela dagen och köpa med sig färskt bröd, kött, ägg, bakverk och gottigheter.Lovely Life-08245Lovely Life-08242Lovely Life-08241En av mina absoluta favoriter.Lovely Life-08240Lovely Life-08230Vi hann med en snabb titt på Höganäskeramiken också. Lovely Life-08225Lovely Life-08234Jag har en hel drös med höganäskrus i mitt rekvistaförråd. Älskar dem. Lovely Life-08213Alla som har provat säger förresten att man måste äta på burgarhaket på hörnet. Vi hann aldrig eftersom vi hade siktet inställt på att hinna käka middag på Mölle Krukmakeri, men jag kommer absolut tillbaka hit inom kort och då ska jag prova.Lovely Life-08209

Höganäs Saluhall, Bruksgatan 36 Z, Höganäs.

 

[Foto Katrin Bååth]

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag har prövat hamburgare på Garage, bästa jag ätit! Jag är inte så förtjust i strips men de här var fantastiskt goda. Och Restaurangen inne på Magasinet är fin den också. Höganäs levererar 🙂

    1. Åh va härligt, tack snälla för info! Måste prova nästa gång.
      /Katrin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se Instagram @katrinbaath Se min portfolio här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny