Lovely Life-09446

Kvartsbrottsbad i Dalsland.

Lovely Life-09446Jag är född och uppväxt i Åmål i Dalsland men aldrig tidigare har jag hört talas om att det fanns ett kvartsbrott att svalka sig i mitt i skogen. Såklart var vi tvungna att testa när vi var hemma förra veckan. Lovely Life-09458Lovely Life-09456Det var en del löv när vi var där men i övrigt ett fantastiskt härligt ställe. Och en dag när solen skiner ordentligt måste vara magisk här. Vattnet blir ännu mer turkost då och det kalla vattnet blir svalkande och skönt. Lovely Life-09436Hmmm, jag vet inte om jag ska vara den som avslöjar för alla vart det ligger. Det härliga med det här är ju att inte alla vet om det liksom. Men jag kan säga så mycket som att det ligger en bit utanför Fengersfors… Lycka till!

 

[Foto Katrin Bååth]

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Desiree

  Hi! My name is Desiree and I’m planning a holiday roadtrip through Sweden. I saw your pictures and I’m in love! I would like to know where this is? Can you show me on a map? how do you get there and how long is the walk? etc.
  thank you in advance!

  1. Katrin Bååth

   Hi, sos orry to tell you that I don’t really know where it is any longer, but if you go to the magic Place called Not Quite, and ask some one in one of the stores for the way, I’m sure they can help you! Good luck!

   Katrin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.