Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Siv Monica AW17.

Siv Monica AW17.

Elle_Lykke_aw17alla_grå_aw17”Siv Monica är ljudet av symaskinens springande nål och löpande tråd. Ljudet av en behaglig hast bibehållen långt in på nätterna, som trampar takten likt en vaggvisa i våra minnen. Ur en makalös mängd barndomsplagg, har Siv Monica samlat en kollektion för en sprillans ny generation att ärva. Kläderna uttrycker en omtanke för såväl den flärdfulla stundens rast, som det vardagliga livets hast. Det här är kläder för var dag.

Uppkomsten till vart plagg är unikt, och har sin alldeles egna historia, nu får Siv Monicas passion leva vidare med chans att bli uppskattad av många fler och skapa nya berättelser. Plaggen omtalar essensen av Siv Monicas jag, för de rymmer nämligen allt – hennes passion, hennes vision, och inte minst – närvaron av hennes alltid så omsorgsfulla hand.”

siri_aw17sivmonica_aw17_4sivmonica_aw17_11sivmonica_aw17_6sivmonica_aw17_12

Åh, måste visa er de nya bilderna för Siv Monica AW17. Jag fullkomligt älskar både bilderna och kläderna. Fantastiskt fina enkla, rena och mjuka men också lekbara plagg för alla barn mellan 2–12 år. Bilderna är plåtade av min förra vapendragare Anna Wennberg, som numera frilansar som fotograf och formgivare. Och Sara som driver Siv Monica är även hon en vän till mig. Saras mamma Siv Monica är kvinnan bakom alla mönster och det är hennes varsamma hand som skapade allt när Sara var liten. När hon sedan gick bort i cancer för några år sedan bestämde sig Sara för att föra arvet vidare. Finare och mer genuin story får man leta efter. Nya AW17 kollektionen hittar ni här.

[Foto: Anna Wennberg för Siv Monica AW17]

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny