Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås.

Kontakt katrinb@katrinb.se
Instagram @katrinbaath

Se min portfolio här

Siv Monica AW17.

Siv Monica AW17.

Elle_Lykke_aw17alla_grå_aw17”Siv Monica är ljudet av symaskinens springande nål och löpande tråd. Ljudet av en behaglig hast bibehållen långt in på nätterna, som trampar takten likt en vaggvisa i våra minnen. Ur en makalös mängd barndomsplagg, har Siv Monica samlat en kollektion för en sprillans ny generation att ärva. Kläderna uttrycker en omtanke för såväl den flärdfulla stundens rast, som det vardagliga livets hast. Det här är kläder för var dag.

Uppkomsten till vart plagg är unikt, och har sin alldeles egna historia, nu får Siv Monicas passion leva vidare med chans att bli uppskattad av många fler och skapa nya berättelser. Plaggen omtalar essensen av Siv Monicas jag, för de rymmer nämligen allt – hennes passion, hennes vision, och inte minst – närvaron av hennes alltid så omsorgsfulla hand.”

siri_aw17sivmonica_aw17_4sivmonica_aw17_11sivmonica_aw17_6sivmonica_aw17_12

Åh, måste visa er de nya bilderna för Siv Monica AW17. Jag fullkomligt älskar både bilderna och kläderna. Fantastiskt fina enkla, rena och mjuka men också lekbara plagg för alla barn mellan 2–12 år. Bilderna är plåtade av min förra vapendragare Anna Wennberg, som numera frilansar som fotograf och formgivare. Och Sara som driver Siv Monica är även hon en vän till mig. Saras mamma Siv Monica är kvinnan bakom alla mönster och det är hennes varsamma hand som skapade allt när Sara var liten. När hon sedan gick bort i cancer för några år sedan bestämde sig Sara för att föra arvet vidare. Finare och mer genuin story får man leta efter. Nya AW17 kollektionen hittar ni här.

[Foto: Anna Wennberg för Siv Monica AW17]

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se Instagram @katrinbaath Se min portfolio här

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny