Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Spinneriet i Lindome.

Spinneriet i Lindome.

Lovely Life-09790Lovely Life-09783För ett tag sedan var jag på Spinneriet i Lindome för första gången. Vilket härligt ställe! Blev mest förtjust i den genomgående känslan och ruffheten i lokalerna, jag lider ju av svår kärlek till ruffa industrimiljöer med vackra fönster, och på Spinneriet finns det gott om just det.Lovely Life-09820Här huserar en hela massa olika företag och butiker. Och redan i trappuppgången blir man glad av sånt här.Lovely Life-09798Lovely Life-09811Trappuppgångarna har fått behålla sin råhet, vilket jag älskar.Lovely Life-09818Lovely Life-09802Lovely Life-09807Lovely Life-09803Lovely Life-09808Lovely_Life_KatrinBaath-09799De butiker jag själv fastnade mest för var Östlingh & Schedin, Inrx, Fine Little Day & Little Eco. Sen har ju såklart fantastiska Frida sin kreativa studio här också. Lovely Life-09822Lovely Life-09835Lovely Life-09844Lovely Life-09842Jag skulle nog ändå säga att det allra bästa med hela besöket var Lilla Spinneriet, attans vilket fenomenalt bra ställe. God mat, magisk fika, gott kaffe, snygg inredning och härligt bemötande. Missa inte Lilla Spinneriet om ni har vägarna förbi Lindome.Lovely_Life_KatrinBaath-09858Spinneriet ligger på Spinnmästarevägen 2, i Lindome utanför Göteborg.
Läs mer om hela Spinneriet här.

[Foto Katrin Bååth]

 

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny