Lovely Life_KatrinBaath-0255q28

Hej måndag.

Lovely Life_KatrinBaath-0255q28Hej måndag, hej ny vecka. Kolla den här vackra buketten som jag fått i veckan från min kära vän Lisa Agurén. Sista versen från hennes ljuvliga blomsterträdgård. Så vacker att man storknar en smula. Nästa år, då ska jag också så frön. Eller ja, ni som känner mig vet att det aldrig kommer hända. Tyvärr.

Den här veckan innehåller bland mycket annat en 40-årsfest, musikalmys i tre generationer, en foto- och stylingplanering, flera dagar med tapetfokus i Ulricehamn, en massa hämtningar, lämningar och fix. Och inte att förglömma en fönsterrenovering i studion, så jag är illa tvungen att hålla mig därifrån några veckor nu. Lovely Life_KatrinBaath-02562I helgen provade jag och Flora att göra over night oat, men smak av kardemumma och kanel och med goda bär som topping. Jag såg så himla mycket fram emot att smaka den dagen efter… Men alltså, fy f-n, det var inte gott någonstans. Och jag gillar i vanliga fall havregrynsgröt. Men det här smakade bara ofärdig, mjölig, kall gröt. Kanske var det att jag gjorde den på fiberhavregryn, eller så är det helt enkelt inte alls gott… Kanske måste prova igen… Någon som har bra tips på att få den så där god som alla andra verkar tycka?

 

[Foto Katrin Bååth]

 

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.