Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Älsk på Lisalove.

Älsk på Lisalove.

llb_20161001_0066-cuttyFör några veckor sedan beställde jag tre prints från Lisalove. Den här gjorde mig helt knäsvag och kommer definitivt få en central plats i mitt liv och på mina väggar. Jag slog även till på denna och denna. Håll koll på @lisalove.se, hennes instaflöde är helt magiskt.

 

[Bild lånad från LisaLove]

 

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny