Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se Instagram @katrinbaath Se min portfolio här

Älsk på Lisalove.

Älsk på Lisalove.

llb_20161001_0066-cuttyFör några veckor sedan beställde jag tre prints från Lisalove. Den här gjorde mig helt knäsvag och kommer definitivt få en central plats i mitt liv och på mina väggar. Jag slog även till på denna och denna. Håll koll på @lisalove.se, hennes instaflöde är helt magiskt.

 

[Bild lånad från LisaLove]

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny