Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Resdrogen.

Resdrogen.

DSC03441DSC02459DSC02966DSC033491Just nu är jag inne i en väldigt intensiv period med jobb, jag kan verkligen inte klaga för det är bara roliga saker bokade i min kalender, men jag har fått ett sug efter att resa som är som ett drogberoende just nu. Vi letar för fullt efter en vintersemester men jag drömmer mig på samma gång tillbaka till New York, vill alltid, alltid, alltid tillbaka till New York. Ta en drink på en takterass, käka middag på nya ställen och bara ta långpromenader till doften av staden som aldrig sover.

 

[Foto Katrin Bååth]

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny