Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Ekorren i mig.

Ekorren i mig.

Idag har jag tillbringat nästan hela dagen med att åka runt bland second hand affärer, och så har jag rensat och plockat i mitt rekvisitaförråd. Bland annat har jag sorterat upp de här gamla plastblommorna. Haha, ja, jag vet inte vad jag ska säga, plastblommor är ju egentligen världens fulaste, men arrangerade tillsammans så här, och till den idén som spränger mitt skallben just nu tror jag det kommer bli galet fint. Ekorren i mig ska samla ett bra tag till så har ni några gamla plastblommor liggande som ni vill bli av med tar jag mer än gärna emot dem. [Foto Katrin Bååth]

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vad roligt, jag gick runt i måndags på loppisar och letade plastblommor till ett projekt. Tänkte för mig själv att jag måste vara den enda i hela sverige som gör det här… Skönt att jag inte var det!

    1. Haha, ja men va skönt att jag inte är ensam 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny