Lovely_life_katrin_baath-04815

Fredagsbukett av snöbär.

Flera dagar i rad har jag åkt förbi en stor buske med snöbär och stannat upp i tanken och förundrats över hur himla vackra de är. De ser liksom ut som snöflingor som yr runt i buskarna. Så idag tog jag med mig kameran ut på en promenad för att plocka en fredagsbukett. Ett perfekt sätt att få en fin, annorlunda, gratis fredagsbukett. Hur det blev med snöbären i min pallovas visar jag imorgon, ljuset är så trist här inne nu. Ha en fin fredag!

Snöbär (Symphoricarpos albus) är en prydnadsbuske med vit frukt som tillhör familjen kaprifolväxter (Caprifoliaceae).

 

[Foto Katrin Bååth]

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.