Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se Instagram @katrinbaath Se min portfolio här

DIY – Kottegirlang.

DIY – Kottegirlang.

När jag och Flora ändå var i farten i helgen tillverkade vi också världens enklaste kottegirlang, med inspiration från Mari som gjorde en så fin förra året.Allt man behöver är kottar, småkrokar (jag köpte gardinkrokar på Clas Ohlson) och ett snöre att hänga upp dem på.Gör så här:
Skruva i en krok i varje kotte. Ibland får man pilla bort själva stjälken på kotten innan man kan komma åt att skruva.

Trä sedan antingen upp dem på ett snöre och häng den horisontellt…Eller knyt en knut vid varje kottkrok och häng girlangen vertikalt. Färdigt!

Kottarna funkar också finfint att hänga en och en så här. Eller varför inte i självaste julgranen.

[Foto Katrin Bååth] 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny