Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se Instagram @katrinbaath Se min portfolio här

Jag kan inte få nog.

Jag kan inte få nog.

Just nu kan jag inte få nog av varken den aprikosa amaryllisen (förmodligen världens mest förtillfället ombloggade blomma) eller min hästtavla av Mia LinnmanÄlskar också att blanda och bara låta långa stjälkar fullkomligt välla över i vaser. Den här vasen köpte jag förresten på Erikshjälpen för några tior för ett tag sedan. 

[Katrin Bååth]

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Hej Malin, ja men visst är de fina! Du har ju också fångat dem grymt ser jag! Kul! Ha en fin dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny