Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se Instagram @katrinbaath Se min portfolio här

Smålands Skinnmanufaktur i nya kläder.

Smålands Skinnmanufaktur i nya kläder.

Alltså kolla detta… Jag dööör va fint. Mina studiogrannar och vänner på Smålands Skinnmanufaktur har verkligen skapat magi i sina nya pressbilder som släpps idag. De har möblerat om och uppdaterat sin webb och tillsammans med stylisterna Sundling/Kickén och fotograf Emily Laye har de skapat den vackraste storyn jag sett på vääääldigt länge.Bilderna i all sin enkelhet gör mig knäsvag. Så enkelt men ändå så fantastiskt vackert.

De här vaserna är sprillans nya, skulle nog verkligen kunna tänka mig att be tomten om en av dem till min studio.

Alla produkter är gjorda i Sverige och kärleken till hantverket sitter i varendaste liten detalj.

Foto: Emily Laye. Styling: Elin Kickén & Evalotta Sundling för Smålands Skinnmanufaktur.

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Håller med! Otroligt fina bilder på fantastiska produkter! Känner mig ibland mätt på allt avskalat men dessa kändes så äkta på ett fint sätt. Fin blogg du har och skapar!

    1. Ja visst har de lyckats fånga den äkta känslan, den mänskliga känslan som jag älskar. Tack för pepp! Betyder massor! Ha en fin jul! /Katrin

  2. Otroligt fint! Underbart!

    1. Ja visst är det mjukt, stilrent men på samma gång väldigt mänskligt. kram

    1. Eller huuuur!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny