Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Goood morning Vietnam.

Goood morning Vietnam.

Godmorgon är egentligen fel ord, god middag här på ön Phu Quoc i Vietnam faktiskt. Godmorgon hemma i Sverige.

Äntligen har lugnet infunnit sig efter lååång flygresa med två olika försenade flyg och så har min kropp bestämt sig för en öroninflammation tror jag. Idag slappar vi vid poolen (det gjorde vi igår och förrgår också men det är nog först idag som vi känner lugnet). Igår var en höjdardag med sol, bad och god mat, som avslutades på nattmarknad i Duong Dong. Supermysigt det också, tills inatt vid tvåtiden när Flora kaskadkräktes i vårt sovrum… Förmodligen var det en glass hon åt igår som inte landade så bra i hennes lilla mage. Nu känner hon bättre som tur är men det blir till att stanna vid vår pool idag. Nog om det, i övrigt har vi det toppen. Soligt, ca 30 grader och en jättefin resort. Hotellet heter Chen Sea Resort and Spa. Just nu är det väldigt lite folk och de har bara ca 25 rum så det är lugnt och skönt. De dagliga aktiviterna är få, vi alternerar mellan vår egen pool, stora poolen och havet. Lyssnar på ljudböcker, snorklar och kör stand up paddeling (för de som kan doppa huvudet vill säga). Precis lagom mycket för familjen Bååth just nu. Nej, nu ska jag lägga mig i solstolen igen. Ha en fin dag allihop!

 

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Tack snälla Ingrid för din kommentar. Ja men det är faktiskt magiskt! 👌

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny