Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director & stylist. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås.

Kontakt katrinb@katrinb.se  |  Instagram @katrinbaath  |  Min portfolio hittar ni på katrinbaath.se

Villa Strömsfors del II.

Villa Strömsfors del II.

Det känns faktiskt som att den här villan talar till mig. Eller ja, skriker till mig kanske. Katrin – kom och bo här förevigt. Katrin kom tillbaka. Bara kolla hur fint melimelisoffan passar in trots att den är ny och villan är gammal. Älsk.Ja just det, det var ju inga mindre än Lisa Lemke och Anna Starrén som skymtade förbi i förra inlägget. Lisa och hennes Prostens Pizza stod för maten och Anna serverade.Och en finkudde signerad Emma von Brömssen passar också finfint in i alltet.Även hon hamnar på bild här i villan…Originalkakel från italien om jag inte minns helt fel. Tur det finns raggsockor att köpa, tänk va mysigt en höstdag att krypa ner i en fotölj och dricka varm choklad. I det här rummet sitter det kvar originaltapeter. Kolla bården. Jag döör så cool. Sen var det dags att sätta på silverpjucksen, sminka fejset och ta en drink innan maten. Kolla dessa, typ det vackraste jag någonsin sett i flaskväg. Tydligen apäckliga, men ingen kan någonsin ta ifrån dem att de är magiskt vackra. Från baren kan man tjuvtitta in i köket. Så fint så man inte kan sluta kika in.

Ja, som ni märker har det inte ens blivit kväll på bilderna –  så jag återkommer med fler inlägg… Natten var ung, pizzorna nybakta i murstocken och sällskapet magiskt. 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director & stylist. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se  |  Instagram @katrinbaath  |  Min portfolio hittar ni på katrinbaath.se

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny