Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Söndagsplanering och vår.

Söndagsplanering och vår.

Söndag betyder veckoplanering i familjen Bååth. Matinköp, läxplanering, vem hämtar vem när och hur och var. Den här veckan är en ganska smockfull sådan så planering är A&O.
Men tjohoo för våren. Idag är det säkert 23 grader på vår altan och barnen har plockat blommor i skogen bakom huset.

Veckan startar i Borås och går sedan över i Lovely Life träff utanför Stockholm. Åh, som jag längtar. Det är ungefär ett år sedan sist vi sågs, då såg det ut så här. Och hela gänget var i Jönköping för att hälsa på mig.
Vi hängde ju bland annat på en av mina favvoställen Granshult. Nej, nu ska jag ta en kaffe i solen på vår altan. Återkommer såklart med massor av bilder från vår träff senare i veckan. Ha en fin dag i solen!

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny