Katrin_Baath_Lovely_life_kubelkidslansering-09928

Lansering av Kubel Kids för Sandberg Wallpaper.

För en vecka sedan hängde jag i Norrtälje för att lansera vår nya tapetkollektion Kubel Kids. En barnkollektion som vi på Sandberg Wallpaper har tagit fram i samarbete med min kära blogkollega Anna KubelKollektionen är en pop-up kollektion på tillfälligt besök.Jag har många favoriter från kollektionen helt klart, men kolla in den här bilden som Anna tog till tapeten Morängen… Magisk. Blommorna i Morängen mäter mellan 150–200 cm vilket gör att det känns som att man är liten och går igenom en stor äng. God mat och en massa härligt folk.Alltså kolla vårt samarbete med Betón. Vi har tagit fram en limiterad upplaga av mockasiner i mönstret Ava. Ni hittar dem i vår accessoarshop. Visst vill man köpa även om barnen har passerat 3 år för lääänge sedan…Till kollektionen har vi också tagit fram en broschyr som visar hela kollektionen. Och djurmasker från mönstret Hollie. Min vän Linda bakade de allra mest perfekta macaronesen i exakta kulörer.Säg hej till Sprattelharen Stuart, en ursöt liten vän vi också tagit fram till kollektionen. Han finns till salu här.Kolla skisserna som Sara och Karolina gjort när de tagit fram kollektionen. Så fina. Tygmärken är också en del i vår kollektion. En räv och två ekollon att stryka på kläder eller andra prylar i tyg. Vilken himla härlig kväll det blev, tack alla som förgyllde den.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så vackert alltihopa? Jag undrar så hur man skulle kunna få tag i en broschyr?? Jag bor i Australien så väldigt frustrerande.. Finns broschyren i små städer i Sverige också?
    Den här kollektionen ”takes my breath away”?

  2. Så otroligt vackert alltihopa? Vet du hur man möjligen skulle kunna få tag på en broschyr? Jag bor i Sydney så inte så lätt men går det att få tag i mindre städer också? Kanske kan skicka min kära mor:)

    1. Hej Anna, Åh va glad jag blir att du gillar kollektionen!! Broschyren finns att hämta gratis hos Sandbergs återförsäljare över hela Sverige. Enklast är nog be någon hämta där. 🙂 /Katrin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny