Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se. Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Svalkande tips.

Svalkande tips.

Vad gör ni för att svalka er i värmen? Själv njuter jag av varje sekund förutom när svetten lackar och man ska klä upp sig, eller när man ska prova kläder i ett provrum som jag gjorde här om dagen och var så varm att jag fastnade i en klänning så jag fick be om hjälp att få av mig den… ha, ha, den passade och jag köpte den sen men den gick liksom inte att få av sig själv där i värmen… Ja, Gina Tricot har mycket fina sommarklänningar just nu som både passar mig och som jag gillar.

För att svalka oss hemma badar vi ofta, och så har vi gjort egen kiwi- och melonglass. Lätt som en plätt.

Bara kör kiwi i mixern och frys in i glassformar. Klart på några timmar och helt fria från allt annat än kiwi.

Vi gjorde en med vattenmelon också, då körde vi först bitar av vattenmelon i mixern, sen silade vi av kärnorna och fryste in resten. Supergott. Några la vi färska blåbär i också, gott för då blir det lite krispigare konsistens. Såg att min vän Johanna Pilfalk hade fryst in vindruvor och åt för att svalka sig, låter ju urgott. Måste prova.

Flora hälsar att kiwin är godast, och att man får äta det till frukosten till och med om man vill.

 

4

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny