Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås.

Kontakt katrinb@katrinb.se
Instagram @katrinbaath

Se min portfolio här

Just nu.

Just nu.

Just nu plockar jag många ekgrenar där ekollonen sitter kvar i trädgården. Hur fint! Och så plåtar jag lite olika saker som ni ser mer av framöver.

Jag svara på massa frågor kring min dukning. Och får så fina kommentarer och pepp kring den. Återkommer med ett helt inlägg om dukningen. Ska göra nya liknande inom kort också så ni kommer få se mer.

Jag letar finfin rekvista till en plåtning jag ska göra i september. Kolla det här fatet.

Och min gammelfarmors fina tvättspade.

Kolla förresten den här fina tavlan jag hittade för typ 20 kr i somras. Älskar den.

Idag ska jag ta med mig kameran och dra på invigning hos min fina vän Rebecca Ekström som öppnar sin egen PT-studio idag här i Jönköping. Men innan det ska jag ha lunchmöte, styra upp nyhetsbrev åt en kund, korra tre saker, svara på 12 mail och hämta nytt pass. Wish me luck…

4

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se Instagram @katrinbaath Se min portfolio här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny