katrin_baath_lovelylife_marrakech-07963

United colors of Marrakech.

Befinner mig i ett hav av rosa inspiration just nu, och det liksom svämmar över. Hela jag svämmar över av inspiration.

Vart jag än går och vart jag än tittar är allt rosa.

Och allt slitet och vardagligt blir så makalöst vackert.

Jag återkommer med massor av bilder igen inom kort och såklart en miniguidemed tips på vad jag tycker man ska göra när man är här. Ha en fin kväll, nu ska vi ge oss ut i vimlet i souken för att avsluta med en middag på El Fenn. Har enormt höga förväntningar.

4

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Ja det var det verkligen Linda. Kan varmt rekommendera en tripp till Marrakech. Kram

  2. Hej! Vilka vackra foton! Jag och min syster åker till Marrakech nu på fredag den 9/11, det är vår första resa dit och vi är så förväntansfulla!!! Har du ngr speciellt fina tips? Äta, titta, cafe,shoppa ? Vi har planer på att besöka YSL trädgård, Noma trädgård och utställning, fotomuseum från förr till nu . Hälsningar från Marie i Varberg.

  3. Hej Marie, åh jag har så många tips, kommer göra ett mastodontinlägg typ ikväll eller imorgon. Så ta en kik där då så berättar jag om allt jag tycker man ska göra, vad man kan strunta i och vart man ska äta, hänga och ha det gött. Ha en underbar resa! Kram Katrin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny