Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås.

Kontakt katrinb@katrinb.se
Instagram @katrinbaath

Se min portfolio här

Idag firar min blogg 2 år på Lovely Life.

Idag firar min blogg 2 år på Lovely Life.

Tjohoo, idag firar min blogg 2 år här på Lovely Life. Är så himla glad att jag bloggar just här. Fantastiskt fina bloggkollegor, och en portal som passar mig som handen i handsken. Jag önskar bara att jag hade haft mer tid till att blogga. Men hur många gånger har jag inte bloggat om just det… Hur jag skulle vilja blogga mer. Haha, jag vet, men kan ändå aldrig få till det ihop med allt annat som kallas livet.

Ska sitta ner och göra mig en långa lista (älskar listor!), har lovat mig själv att uppdatera min vision board, stolpa upp mina drömmar och mål samt sitta ner för mig själv och ge mig tid till mina egna kanaler,  min portfolio, uppdatera allt nytt jag gjort och bara tillåta mig själv att drömma. Men när fanken ska jag sitta ner då… ja ni fattar. Det här ekorrhjulet, hur stoppar man det. Hur stannar man ett ekorrhjul som går i full fart och som man älskar att åka med på?! Får bli dagens fundering medans jag packar rekvista till ett himla kul stylingjobb jag ska göra tillsammans med, och hemma hos, min gode vän formgivaren Jesper Ståhl. Kanske får ni vara med och tjuvtitta lite imorgon.

Ha en fin dag!
kram Katrin

 

9

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hurra för dig och för din fina blogg. Vi är så glada att du vill ha den här hos oss. <3

  2. Ja vi är så glada att ha dig med här fantastiska Katrin. Så kreativ, snäll, fin och framförallt inspirerande! Kram

  3. Tack snälla Mia. Kraaaaaam

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Katrin Bååth

Jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director, stylist & jag är också kreativ chef på Sandberg Wallpaper. Det allra bästa jag vet är att resa, plåta, styla, bygga varumärken och skapa event. Och hänga med min lilla familj förstås. Kontakt katrinb@katrinb.se Instagram @katrinbaath Se min portfolio här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny