Katrin_baath_Lovely Life-09898

DIY – Bygg en 25-spetsad stjärna av tapet.

Jag vet inte om ni liksom jag blev helt besatt av Moraviastjärnorna på nytt när Artilleriet tog in dem för några år sedan. Jag köpte min för två eller tre år sedan och den hänger numera i vardagsrummet året om, det finns liksom inget annat ställe att förvara den. För bara en galen människa skulle ge sig på att montera isär den när den väl är ihopsatt. Tro mig.

Bara en ännu mer galen människa skulle ge sig på att bygga en egen från grunden i tapet… Som min vän Jenny Gustavsson. Hon byggde två. Och gav en till mig. Hurra! Och tusen tack Jenny! Vill ni bygga en egen likadan har Jenny en mall på sin stjärna här.

Tapeten Jenny har byggt stjärnan av heter Kvitten och är ritad av extremt begåvade Sara Bergqvist för Sandberg Wallpaper.

Ja, men om man börjar bygga en nu så kanske den blir klar lagom tills det blir advent igen…

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.