Katrin_Baath_Lovelylife_-03108

Alltså, kom igen Katrin!

Alltså på riktigt Katrin. Stanna upp, lukta på blommorna, njut lite för helvete… Och få inte dåligt samvete för allt du missar hela tiden, eller allt som går dig förbi i naturen just nu. Maj är alltid likadant för mig. Alltid mest att göra jobbmässigt, alltid mest dåligt samvete för allt jag missar. Och naturen är så vacker så man nästan gråter, och oftast slutar maj med att jag får en känsla av att jag har missat hela skiten. Hur gör man?

Och min dator är smäckfull av oredigerade bilder och ofärdiga blogginlägg från The Norrmans, från drejning med vänner, från Budapest, från workshop på Siggesta Gård, ja någon gång hinner jag väl ikapp med bloggen också tänker jag. Men inte idag…

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Volang

    Längtar tills du hinner ikapp. Saknar dig här! Du borde ha en spökskrivare:) Anmäler mig som frivillig haha.

  2. Katrin Bååth

    Haha tack fina Linda, snart ikapp mig själv hoppas jag. Kraaaam

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.