skor.20.5.14

this weekend

flowers (1 av 7) Kan man motstå gamla tallrikar med fjärilar på? Inte jag. flowers (2 av 7) flowers (3 av 7) flowers (4 av 7) Små lördagsfynd. flowers (5 av 7) Denna helgen har varit den bästa på länge. Bara massa familj, trädgård och kustliv. flowers (6 av 7) Idag cyklade jag själv ner till stranden och plockade ut vår bräda ur förrådet och även fast jag faktiskt var lite öm i armarna efter gårdagens tur gav jag mig ut  idag igen. I sommar hoppas jag att jag har sådan balans att jag till och med kan yoga på brädan…  Cykelfärden hem gick långsamt. Jag var tvungen att stanna var tionde meter och plocka blommor. Påminde om hur jag var som barn, kom alltid försent på grund av detta blomplockandet under vår och sommar… flowers (7 av 7)

Rabarberpaj har gräddats och växthus har städats. bra så.

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny