gldan.vraken.12

from varberg – stenk

STENK_krickelin--2 Idag smattrar det rejält på rutan och det mullrar borta i horisonten. Jag passar på att visa upp lite foton som matchar vädret. Jag hade ett uppdrag från STENK, ett nylanserat märke från Varberg. Vi möttes upp nere på Skarpe Nord och stod med flera hinkar och kastade upp vatten  på bryggan för den rätta känslan. STENK_krickelin--5 Marie var tjusig i sydväst.    stenk,kl--2 stenk,kl--3 STENK_krickelin--8  STENK_krickelin--6 STENK_krickelin--7 Regnjackor, gummistövlar och sydväster. Jag har redan paxat denna regnponcho. Och de orange stövlarna. De kommer säljas i Scorett – butikerna runt om i landet och de finns här också.   STENK_krickelin-9064 STENK_krickelin-9420 stenk,kl-STENK_krickelin-9266 Jag tycker att vi fångade helt rätt känsla från Varberg och är såklart både stolt och glad över att jag fick möjligheten att få vara med. En cool Monark lyckades till och med trollas fram av någon i teamet. STENK_krickelin-8678 STENK_krickelin-9420 Ja, idag ska jag ner och bota min huvudvärk på denna brygga tänker jag…

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny