Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier.

På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen.

Kontakt:
kristin@krickelins.se
tel: 0730-463747

Numera hittar du bloggen Krickelin här

månadens lista

månadens lista

bil

Så jag hakar på månadens lista som min bloggkollega så tjusigt introducerat.  Till min glädje  har jag funnit den även hos Ulrika, Babes in Boyland och Volang.  Superinspirerande!

Jag börjar med bilen. Det ska vara en mini. En blå. Med brädan på taket såklart.

mat

Hemma hos oss är köket fyllt av apelsiner, blodapelsiner och citroner denna månad. Passar ju perfekt att tillaga en helt egen apelsinkaka.

resaDu vet vart jag vill åka. Det ska var varmt. Och det ska var vågor…shirtJag såg Nina Persson på avslutningen av På Spåret. Du liknar henne väldigt mycket sa min man och jag undrade lite hur han tänkte då… Ja, men stilen alltså… Ni har lite samma hår och ansiktsform och så…. hm…

Jag kände mest att jag ville riva av hennes outfit och klä mig själv i det. Lite fransigt som på detta foto…

skorSkorna ska naturligtvis vara ett par vita sneakers. Inte ensam om detta habegär…hair

Håret. Ja. det ska vara rufsigt, okammat, vågigt och helst lite otvättat snyggt…citatCitatet för februari. Men i mars blir det ordning och reda. Promise!

här finner du länkar till källor>> bil. mat. resa. skor.  garderob. hår. citat.

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

krickelin

Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier. På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen. Kontakt: kristin@krickelins.se tel: 0730-463747 Numera hittar du bloggen Krickelin här

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny