blue night_sommar_kristin lagerqvist-6271

blå natt. söndag 5e juli 22.30

blue night_sommar_kristin lagerqvist-6258

Vi cyklar hem i sommarnatten. Ett stila varmt regn faller och barnen somnar i cykelkärran bakom mig. Det doftar sommar, sött och friskt när vi trampar på längs grusvägen  och försöker att inte köra på någon av grodorna. Svensk sommar. tror inte det kan finnas något vackrare.blue night_sommar_kristin lagerqvist-6260

blue night_sommar_kristin lagerqvist-6263

Ljummet vatten och små doppar som faller på ytan. Att bada när mörkret lägger sig i viken är ett sommarminne att spara i hjärtat. Rut fick till och med sig denna badkrukan i vattnet. Tidigare hade han högt deklarerat att han badade helst hemma, i badkaret. Men det kanske blir en liten surfare av denna Igor också…blue night_sommar_kristin lagerqvist-6266

Josefine.blue night_sommar_kristin lagerqvist-6269 blue night_sommar_kristin lagerqvist-6271Här sitter vi hela gänget. Sist på stranden. Precis som det ska vara.

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.