Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier.

På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen.

Kontakt:
kristin@krickelins.se
tel: 0730-463747

Numera hittar du bloggen Krickelin här

Kustfolk 2015

Kustfolk 2015

utkast instagramÄntligen är det dags för Kustfolk i Varberg igen. En kreativ marknad där en skara av härliga konstnärer, fotografer och annat fint folk samlas och har det härligt en helg.

Detta året har vi samlat ihop extra många bonusdeltagare och det är ett grymt startfält.
Vi håller till på Birger Svenssons väg 16E i Varberg, även kallat Brukstorget.

I närheten finner Du LA: BRUKETs showroom, som har extraöppet denna helg, och Röda Korset som har sin julmarknad samma helg. Restaurang Bruket kommer servera något gott och ätbart utanför på torget och fotograf Don´t Blink som håller till i området kommer också ha happenings.

Vi som är med i marknaden är en blandad skara av varbergare med vänner. Vad sägs om bland annat:

Lisa Burenius som gör de coolaste tavlorna i mannaminne.
Jennie Blomqvist ( Kollijox) som är talangen bakom Bandit Girls.
Johanna Bradford ( Tant Johanna) som är en fena på att skapa fina buketter.
Sofia och Linn på Mokkasin – allt de rör vid blir ju alltid magiskt som du vet… de kommer med finheter de luxe.
Emma von Brömssen som är galet mycket i ropet just nu i och med hennes tjusiga tapetkollektion för Eco Wallpaper som släpps i november. (Den tapeten jag har på kontoret du vet…)
For Good Luck är såklart där med nya finneter från landet far far away.
Min idol Dorthe som driver John’s Place är också på plats med goda kryddblandningar och andra väldoftande produkter.
Jag själv – jag håller på att fila på några nya prints ju… de måste vara klara då, givetvis.
Vackra Nanna på favvobutiken Le Kiosk kommer med finheter.
Drömma-Lotta kommer med vackra prints.
Vi blir fler. Kika ovan vilka du kommer möta denna 21-22 november. För du kommer väl?

Varmt välkommen!

 

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

krickelin

Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier. På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen. Kontakt: kristin@krickelins.se tel: 0730-463747 Numera hittar du bloggen Krickelin här

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny