katia.21782601

happy Halloween

halloweenr_Kristin_ lagerqvist-3723

Igor och jag gjorde i ordning en fin pumpa för ett jobb jag hade för ett tag sedan. Han var så himla söt och hjälpsam så jag tänkte att ska dela med mig av bildmaterialet som inte skall användas av kund.halloweenr_Kristin_ lagerqvist-3698

Den här platsen alltså. Så fin under alla årstider tänker jag. Ser redan fram emot vår och sommar med en bok här. Fast först med glögg, fårskinn och varma plädar såklart.halloweenr_Kristin_ lagerqvist-3701halloweenr_Kristin_ lagerqvist-3715

Önskar dig och dina en riktigt fin helg nu.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny