Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier.

På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen.

Kontakt:
kristin@krickelins.se
tel: 0730-463747

Numera hittar du bloggen Krickelin här

laddad inför nästa helg- du kommer väl?

laddad inför nästa helg- du kommer väl?

brukstorget_lagerqvist-6483

Igår mötte jag Lisa och Jennie för att spana in lokalerna inför vår kreativa marknad, Kustfolk i Varberg 2015.
Vi håller till på Brukstorget i Varberg.
Fantastiska lokaler som invigdes som Varbergsverket  1918.  Då huserade Gunnebo bruk här, en fabrik  som tog fram ståltråd och spik.

brukstorget_lagerqvist-6477

Verksamheten lades ner 1987 och i och med att vår fina lilla stad växer så det knakar just nu så är det naturligtvis klokt att ta tillvara på fastighetens potential, bygga vidare det historiska arvet och skapa en ny mötesplats för staden. Känns klockrent tycker jag.

Numer finns här bland annat bowlinghall, restaurang, konferenslokaler, lekland och idrottshall och fler och fler hittar hit. LA:BRUKET har sitt showroom här, Friskis & Svettis för träningsglada varbergare, Röda Korset för fina fynd och en av stadens mest etablerade och duktiga fotografer finner du också i lokalerna.

brukstorget_lagerqvist-6475

Sjukt glad över att få vara en del av detta och vi kommer hålla till i denna lokal med vackert ljusinsläpp och industriell känsla. Bruket’s restaurang kommer också ha ett litet hörn i lokalen och servera något ätbart men helst vill jag ju rekommendera deras restaurang längre in i lokalen. Kummeln är sjukt god!
För dig som kommer med barn kanske en bowlingstund eller lite skoj på Leklandet passar som bra muta… Lanke att man behöver boka bowlingen dock, om det blir mycket folk tänker jag, får kolla upp det…

I dagarna pratade jag med Don’t Blink, fotografen som också kommer ha öppet denna helg. De kommer erbjuda en mindre Beloved- fotografering för en liten peng. Fotot kan man använda direkt och till exempel lägga på Instagram Passa på att fota dig med kärleken eller bästa vännen. 🙂

brukstorget_lagerqvist-6488

Inget möte som inte avslutas med en god fika och en saftig sammanfattning. Vi är sjukt laddade för en kanonfin marknad! Du kommer väl?

Kustfolk i Varberg 2015
Birger Svenssons väg 16 Varberg
21-22 november kl 11-16
Komsi Komsi!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

krickelin

Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier. På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen. Kontakt: kristin@krickelins.se tel: 0730-463747 Numera hittar du bloggen Krickelin här

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny