Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier.

På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen.

Kontakt:
kristin@krickelins.se
tel: 0730-463747

Numera hittar du bloggen Krickelin här

Hos marie

Hos marie

marie_lagerqvist-6749

Igår hälsade jag och Mir på hos Marie. Hon hade fullt upp med förberedelser inför jul på Håkesgård som äger rum i helgen. Tipsigt för dig som besöker marknaden Kustfolk tänker jag, åk dit också vetja. God fika och massa fineter att kika på.

marie_lagerqvist-6735

Ja, kors vad hon jobbade. Vi skulle inte bli långrandiga, sa vi, hade bara ett litet jobb att beta av.

marie_lagerqvist-6752

Hon hade två ankor och en tam duva som hade flyttat in. Kommer inte ihåg namnen… Hon öppnade också lagårdsdörren till där några alpackor skulle få bo ett tag.

marie_lagerqvist-6737

Inne i växthuset var det vackert och höstligt.

marie_lagerqvist-6740

Har nog aldrig sett så mycket grönkål som här hos Marie. Mumsigt och fint.

marie_lagerqvist-6813 marie_lagerqvist-6754

Hon hade gjort något suveränt med stubbar. Använde dem som marschaller och hade veke och olja i… Synd att jag inte tog en bättre bild och när den brann. Jättefint!  marie_lagerqvist-6759marie_lagerqvist-6755

Nu i helgen alltså. Lördag och söndag. Det blir visst grönkålsoppa för sugna… Kolla in Maries Instagram för detaljer.

marie_lagerqvist-6769 marie_lagerqvist-6771marie_lagerqvist-6773

Vi fick morotssoppa med grönkål inne i växthuset.

marie_lagerqvist-6780

Vi pratade om helgen såklart.

marie_lagerqvist-6785 marie_lagerqvist-6790

Såååååå gott.

marie_lagerqvist-6805 marie_lagerqvist-6812  marie_lagerqvist-6814 marie_lagerqvist-6821

Sedan var det dags för oss att kramas farväl för vi hade sannerligen en späckad dag med extra allt.

marie_lagerqvist-6995

Vi hamnade här. På en klipphäll med hotande regn ovanför. Vilda vindar, frusna fingrar och glatta stenar. Men rätt mycket skratt faktiskt. marie_lagerqvist-7039

Resten av dagen flög vi runt i en liten blå bil och packade, bar och flyttade. Helt slut på kvällen faktiskt.

Och titta här.

marie_lagerqvist-6932

Detta får sammanfatta vår dag tycker jag. Upp och ner liksom.

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

krickelin

Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier. På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen. Kontakt: kristin@krickelins.se tel: 0730-463747 Numera hittar du bloggen Krickelin här

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny