Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier.

På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen.

Kontakt:
kristin@krickelins.se
tel: 0730-463747

Numera hittar du bloggen Krickelin här

hej & hejdå i Stockholm

hej & hejdå i Stockholm

Stockholm_lagerqvist-7813

Idag vaknade vi upp här – på The Story Hotel. Fortfarande proppmätt efter gårdagens mycket goda middag på PA’s.
Vad vi gjorde igår? Jo, om det kan du läsa mer om här. En spännande fortsättning följer såklart…

Stockholm_lagerqvist-7816

På tåget med mig till Stockholm plockade jag med mig senaste Kupé. Mycket på grund av att det fina reportaget med Underbara Clara är fotat av min vän Linda Alfvegren. Hurra vad snyggt! Linda mötte vi för övrigt upp på Riche efter middagen igår och planerade in ett litet studiebesök i studion nästkommande dag.

Stockholm_lagerqvist--2

Johanna mellan frukost och möte.   Stockholm_lagerqvist-7822

Nere på gatan mötte vi gryningens ljus och morgonrusning.Stockholm_lagerqvist-7821

Johanna hastade iväg till ett möte i en taxi och jag tog en annan till Lindas studio.Stockholm_lagerqvist-7826

Väl där blev jag bjuden på saffransbullar och intressant fotoprat om retusch och andra viktigheter.

Stockholm_lagerqvist-7831

Vi kikade på Lindas print och jag förälskade mig i denna.

Stockholm_lagerqvist-7859

Linda var tjusig i en lurvig jacka.Stockholm_lagerqvist-7871

Och Johanna hade en outfit från Gemma Shop.Stockholm_lagerqvist-

Jag var rätt guldig med både polo från HM och maffigt halsband.  Stockholm_lagerqvist-7868

Hoppsan. Planschen var ju rätt ful på bild så ner med den…Stockholm_lagerqvist-7880

Fast klart den kom upp igen…ordning och reda på oss vettu.Stockholm_lagerqvist-7903

Nu sitter vi på tåget hem till västkusten igen och har både sushi och fredagskänsla i magen. Tack och hej Stockholm. Alltid lika fint!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

krickelin

Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier. På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen. Kontakt: kristin@krickelins.se tel: 0730-463747 Numera hittar du bloggen Krickelin här

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny