Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier.

På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen.

Kontakt:
kristin@krickelins.se
tel: 0730-463747

Numera hittar du bloggen Krickelin här

it’s pretty foggy out there today

it’s  pretty foggy out there today

foggy_Kristin_lagerqvist-8173

Dimman ligger tät över Varberg idag och jag tar vägen om kallbadhuset på vägen hem. Tar djupa andetag av havsdoften och funderar över veckan.foggy_Kristin_lagerqvist-8164

Jag saknar baden.

foggy_Kristin_lagerqvist-8170

Jag är på väg härifrån, från Lovely Life. Och det har varit härligt på alla sätt sannerligen. Men det är dags för mig att bryta ny mark. Det blir lite som en julklapp faktiskt då jag flyttar nästa vecka.

foggy_Kristin_lagerqvist-8166

Spännande att se vart jag tar vägen, inte sant?

foggy_Kristin_lagerqvist-8161

Vi fyra som har drivit den redaktionella sidan (och det med bravur om du frågar mig) det senaste året är fina vänner och jag är säker på att våra vägar korsas snart igen. Läs Ulrikas krönika om Lovely Life och våra planer. Jag är väldigt stolt över vårt arbete här och över den vänskap som vi funnit i varandra. Håll dig uppdaterad på Ulrikas, Amelias och Johannas bloggar för att se vart de tar vägen.

foggy_Kristin_lagerqvist-8176

Jag kommer fortsätta fota blå blommor på mitt vardagsrumsbord och en och annan frukost. Kanske att jag bjuder på glimtar från hem  jag besöker och tar med kameran på resor också… Du följer väl med?

 

foggy_Kristin_lagerqvist-8180

Sist men inte minst. Lisa döpte tavlan till ” Månens stämpel” Bästa namnet, helt enkelt.

Nu ska jag sätta på mig min varmaste jacka och åka och fota en julkonsert i Tvååker. Det blir mysigt.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

krickelin

Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier. På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen. Kontakt: kristin@krickelins.se tel: 0730-463747 Numera hittar du bloggen Krickelin här

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Stäng meny