Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier.

På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen.

Kontakt:
kristin@krickelins.se
tel: 0730-463747

Numera hittar du bloggen Krickelin här

Julkort från Strömma

Julkort från Strömma

vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8198

Årets sista konsert på Strömma Farmlodge ägde rum i veckan. vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8196

Vi var där och myste av all julstämning. vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8202 vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8206

Det var ju becksvart där ute på landet så när man parkerat sin bil fick man varsin fackla som hjälpte att hitta vägen till ladan där Sofia Karlsson och Martin Hederos intog scenen.vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8215 vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8259

Vilken fantastisk musikalisk resa de bjöd på. Alltid så imponerad av människor som behärskar mängder av olika instrument. vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8261 vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8272

Lite varmt te i mellan låtarna.vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8280

Här finner du deras tolkning av julen.vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8290 vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8300

Ladan var så gott som full av gäster. En riktigt fin avslutning på konsertåret i Tvååker.  vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8310 vinterkonsert_Kristin_lagerqvist-8314

Ska bli roligt och se vilka artister som intar scenen i ladan nästa år. Tack som tusan Marina! Detta har du gjort strålande.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

krickelin

Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, Jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får du möta en mig – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier. På bloggen får du ta del av det som inspirerar mig – resor, mat, inredning, mode, trädgårdsliv, böcker och mycket mer. Tillsammans med Miranda Johansson är jag en av grundarna till livsstilsmärket FGL som jag driver vid sidan av bloggen. Kontakt: kristin@krickelins.se tel: 0730-463747 Numera hittar du bloggen Krickelin här

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Stäng meny