D85_0460

Välkommen till Linda & Louise!

Hej! Vi som driver bloggen Linda & Louise heter Linda Hansson och Louise Lemming. Tillsammans driver vi vår baby Vintagefabriken – som är både en butik, en webbshop och ett stylingkoncept som vi kallar för VF Studio. Butiken är lika mycket en kreativ oas som en handelsplats där småskalighet, unik design, hållbara ting och vintage samsas under ett och samma tak.

När vi startade för snart 6 (!) år sedan, sneglade vi på alla de där butikerna som trängs längs med de smala gränderna i Paris. Som små egna universum av inspiration, där det alltid, alltid känns som vår fast att det är gråaste november utanför fönstret. Och vi har lyckats ganska bra med det om vi får säga det själva, åtminstone om vi får tro alla våra fina och trogna kunder :).

På den här bloggen vill vi fortsätta att skapa den drömvärld som Vintagefabriken är för oss. En färgglad, kreativ och snäll plats där vi vill bjuda in så många som möjligt att vara med. En stor del av Vintagefabriken är och har alltid varit en inbjudande plats där folk ska vilja samlats. Vi har under årens lopp anordnat kurser och workshops, bokreleaser och kundkvällar, allt för att få en sån nära och fin relation med våra följare som möjligt. Och det är ett av våra framgångsrecept. Att vi är mer än bara en butik. Med den här bloggen får vi möjlighet att visa det. Det blir helt enkelt mer av oss!

På bloggen Linda & Louise kommer ni att få massvis med tips på hur ni inreder med vintage och personliga saker, hur gammalt kan bli nytt och vår syn på hållbarhet och hur det går att tänka på det när det kommer till inredning. Vi kommer också berätta om hur det fungerar att jobba som frilansande stylister och butiksägare, vad vi är sämst och bäst på när det kommer till att driva företag – och mycket mer.

Välkomna hit!

Foto av Malin Poppy Darcy Mörner (@poppyloveyou) från när vi spelade in film med Swixer Film.

Vi lovar så klart att visa resultatet när det är klart!

Gillar du det här inlägget? Klicka gärna på hjärtat här under så blir vi superglada.

61
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Mia Anderberg

    Så underbart att få ta del av ert jobbuniversum och hållbara tips!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.