Linda och Louise Lovely Life julklapp_1

Vackraste klapparna under granen

God kväll! Hoppas att ni har haft en lika fin helg som vi. Vi har bland annat firat en blivande fyraåring, druckit glögg, ätit lussebullar och dessutom hunnit gå på en hyllning av de kvinnliga nobelpristagarna i litteratur på Dramaten igår kväll. Förutom det har det slagits in en mängd paket i vår lilla Vintagefabrik. Det märks att julen minst sagt är i antågande. Bara några ynka veckor kvar nu! Därför tänkte vi bjuda på lite paketinslagningsinspiration kvällen till ära.

Tapetstuv

Vi har sagt det förr och kommer att fortsätta tjata. Tapetstuvarna efter senaste tapetseringen hemma – spara för guds skull! Och har du själv inte tapetserat, har kanske någon annan i den närhet gjort det. Fråga då snällt om du kan få en bit av finheten med dig hem så slipper du köpa årets julpapper! Dessutom är tapeter oändligt mycket finare än presentpappret på rulle som du hittar i butikerna. Har du bara en liten snutt tapet kan den förgylla ett enkelt brunt papper som här. Med jutesnöre blir det härligt rustikt. Väljer du istället ett band i sammet eller satin blir känslan plötsligt lyxig.

Applicera mera!


Det är roligt att addera något oväntat till presentinslagningen. Här har vi till exempel veckat två papper fram och tillbaka som ett dragspel. Sedan vikt på mitten och limmat ihop ändarna med varandra på båda ”sidor” av mitten. Så blir det en sån här dekorativ ”sol” att sätta på paketet. Det blir garanterat ett paket som skiljer sig från mängden under granen.

Addera växtlighet!

En kvist av väldoftande gran eller tall, en kotte, en eucalyptusruska eller lite vaxblomma skänker det lilla extra till paketinslagningen. Till dig som har en trädgård säger vi bara grattis – gå ut och se vad den erbjuder! Trots december går det absolut att hitta skatter. En naken kvist kan också vara vackert, liksom torkade växter.

För dig som ändå vill gå på det traditionella inslagningspappret kan vi tipsa om att tänka lite utanför boxen. Det behöver inte vara tomtar eller ens rött till färgen för att passa under granen. Det här vackra pappret med kartmotiv passar perfekt både till stora och små. Det råkar också vara så att vi har det till extra fördelaktigt pris i vår butik i Midsommarkransen under hela december. Varför inte passa på att köpa en hel drös med rullar, eftersom att det passar lika bra att slå in presenter i alla årets dagar. Och att pyssla med för den delen!

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny