johan-spinnell-erika-aberg-8

Byggnadsvård och interiördagen med Historiska Hem

Hej fina ni! Hoppas att ni hade en skön Valborg och 1 maj. Det är en sån lyx som egenföretagare när det plötsligt dyker upp en röd dag i almanackan, sådär mitt i veckan och en inte är inbokad att jobba i butik eller med styling eller med något av alla tusen projekt vi har på gång hela tiden. Att bara få vara ledig med familjen är verkligen en ynnest som skänker så mycket tacksamhet. Och så roligt det är att gå tillbaka till jobbet sen dagen efter, fulladdad (nåja) med energi!

En helgdag vi däremot ska jobba är lördag om en vecka, närmare bestämt den 11 maj då vi har blivit inbjudna att vara med på Byggnadsvård och interiördagen på fantastiska Gamla Riksarkivet i Stockholm som mäklarbyrån Historiska Hem anordnar. En sån himla rolig grej! Tillsammans med flera andra grymma aktörer kommer vi att sälja godbitar ur vårt sortiment (OBS! butiken på Fridmhemsgatan 64 är öppen samtidigt och roddas då av Elin på Bodil Vintage). Förutom Vintagefabriken kan ni bland annat besöka BrandstationenFunkiskök, Handtryckta Tapeter, Stockholms kakelugnsmakeri, Facsimile.se och auktionssajten Barnebys samt en hel drös andra spännande företag inom byggnadsvård och hantverk. Lägg där till att Historiska Hems stylinglager kommer att säljas ut just den här dagen. Finns garanterat ett gäng guldklimpar att förgylla hemmet med där.

Det blir förutom allt detta också en fullspäckad dag med föreläsningar och workshops med bland annat grymma Erika Åberg som kommer att ge handfasta tips kring byggnadsvård. Vi ser själva så mycket fram emot den här föreläsningen!

Det kommer att finnas mat och dryck till försäljning och allt detta ackompanjeras av stillsam jazz genom Stockholm Monroes.

Alltså, kom förbi Gamla Riksarkivet på Birger Jarls Torg 2a, Lördag den 11 maj mellan kl 11-16. Förköpsbiljetter går att köpa här, men det går också att betala på plats i dörren.

Hoppas att vi ses!

Foto nr 1 & 2: Funkiskök
Foto nr 3 & 4: Johan Spinell för Historiska Hem

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.