@rachelemilia_instagram_4

Veckans instagramcrush; @rachelemilia

Så var det dags för veckans instacrush! Det här är ett återkommande inlägg här på bloggen och på vår Instagram @vintagefabriken där vi väljer ut en profil på Instagram som vi gillar lite extra just den här veckan. För det finns ju så galet mycket härlig inspo där ute som vi tycker att man gott kan dela med sig av! Den här veckan vill vi lyfta kontot @rachelemilia som drivs av Rachel La Chenardière. Bara det fantastiska namnet får en ju att vilja följa!

Hon bor med sin familj i en helt otrolig lägenhet på Södermalm i Stockholm. Om man vill ha en stilstudie i vackra stilleben och hur man fyller sina väggar med konst är det här det perfekta kontot att följa.

Om man som vi också råkar vurma lite extra för keramikföremål råkar Rachel också göra magisk keramik. Ja, ni hörde rätt – hon gör dem själv!

De är i skrivande stund i full gång med att renovera sin lägenhet där köket bland annat ska flyttas till ett annat rum. Och den typen av renoveringar är ju bland det roligaste som finns att följa! Dessutom råkar det vara så att jag (Louise) gjorde exakt samma typ av renovering förra sommaren, så för egen del ska det bli extra spännande att se hur Rachels renoveringsresa tar form. Är helt säker på att hon kommer att vara bättre på att dokumentera den dessutom..

Du hittar Rachel under namnet @rachelemilia på Instagram.

Psst. Gillar du det här inlägget? Ge oss gärna lite kärlek genom att klicka på hjärtat eller slänga iväg en kommentar. Det uppskattas mycket!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny