http://lovelylife.se/wp-content/uploads/hemmahosaugust_lovelylife_lindaochlouise

Veckans instagramcrush – @hemmahosaugust

Nu var det ett tag sedan som det här populära återkommande inlägget dök upp i bloggen. Alldeles på tiden tycker vi och har den här veckan valt ut ett konto som vi tycker så himla mycket om att följa. Lite för att jag tror att om jag (Louise) och Linda skulle flytta ihop och inreda ett vackert gammalt hus från förra sekelskiftet så skulle det nog set ut lite som det gör hos Anna som driver kontot @hemmahosaugust. Vi verkar helt enkelt ha ganska samma (goda) smak alla tre!

http://lovelylife.se/wp-content/uploads/hemmahosaugust_lovelylife_lindaochlouise

Finaste kökshyllan

Den här kökshyllan är sannerligen en dröm för varje prylsamlare. Tänk så mycket finheter som får plats att rada upp här! Som det handgjorda porslinet “Spruzzi” från italienska Fratelli Colí som vi tog in på Vintagefabriken förra våren. Åh, vad vi vill ta in det igen! Det fyller verkligen sin plats i vårt sortiment och är ett så bra komplement till den vintageinredning vi säljer.

http://lovelylife.se/wp-content/uploads/hemmahosaugust_lovelylife_lindaochlouise

Sekelskiftesdröm

Anna bor med sin familj i det här magnifika huset från 1894. Ja, ord är överflödiga. Vem vill INTE ha en entré som denna? Det är ju det finaste med Instagram att vi trångbodda stadsbor kan få vår dos av lantlig idyll och sekelskiftesvillor med punchverandor och blyinfattade fönster utan att behöva flytta! En resa i tanken är det enda som behövs för att skejta iväg på den där sparken och sedan när kylan fått bita sig fast tillräckligt i kinderna..

http://lovelylife.se/wp-content/uploads/hemmahosaugust_lovelylife_lindaochlouise

slå sig ned i den gamla kökssoffan med en rykande kopp varm choklad…

http://lovelylife.se/wp-content/uploads/hemmahosaugust_lovelylife_lindaochlouise

Eller slänga sig här i kuddhavet och beundra tapeten “Honeysuckle” från William Morris & Co tills en somnar.

http://lovelylife.se/wp-content/uploads/hemmahosaugust_lovelylife_lindaochlouise

Lyxen med att bo i hus och ha en egen trädgård – torkade äppelchips och must…

http://lovelylife.se/wp-content/uploads/hemmahosaugust_lovelylife_lindaochlouise

Eller att kunna plocka in ett fång med prunkande dahlior bara så där. Höjden av lyx!

Nu råkar det ju vara så att vi har hittat strategier för det också, trots citylivet. Linda har ju sin kolonilott där det odlas och plockas hela sommaren igenom och jag, jag har ju mitt lilla torp som ger oss både äpplen (när det är äppelår) och blommor att sätta i vas. Men den stora frågan är: hur i hela friden lyckas vi med dahliorna?! Både jag och Linda försökte förra året med ganska usel framgång. Får se om vi orkar prova igen detta år. Har ni några tips tar vi mer än tacksamt emot!

http://lovelylife.se/wp-content/uploads/hemmahosaugust_lovelylife_lindaochlouise

Mysigt barnrum med perfekt tavelvägg

Hur drömmigt barnrum är inte detta?! Lakan från ljuvliga Garbo&Friends, gammal gedigen växasäng och en brokig och alldeles perfekt tavelvägg med vintageramar, skolplanscher och andra finheter. Vi har sagt det förr – att blanda in saker som inte är tavlor i tavelväggen är det bästa tipset. Torkade växter, hattar, favoritplagg, lampetter eller krokar är alla perfekta saker att hänga tillsammans med tavlorna. Då blir det så här fint som hemma hos August!

hemmahosaugust_lovelylife_lindaochlouise

Bebislycka

Numer får vi inte bara följa sonen August, nyss föddes nämligen denna lilla godbit – Elsie (SÅ vackert namn!). Nyfödda bebisar är ju ett incitament i sig att följa ett konto på Instagram och lägg då därtill att en vill flytta in i prick varje bild på grund av vackert hem! Med andra ord är detta ett konto att följa omedelbums om ni inte redan gör det. Ni hittar Anna och hennes härliga konto på @hemmahosaugust

Psst. Om du tycker om det här inlägget, klicka gärna på hjärtat eller skriv en kommentar för att ge lite kärlek och så vi vet vad ni tycker om här på bloggen. Det gör oss väldigt glada! Kram Louise

22
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Anna Lång

    Men snälla ni, blir alldeles rörd! Tack ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.