monstrade papper vintagefabriken diy pask-2

Pyssla i påsk!

Detta inlägg kan innehålla reklam för vår egen verksamhet.

I påsk är vi många som kommer vara hemma och (kanske) ha tid över till att pyssla och dona. Med eller utan barn! Varför inte göra pysslet lite extra inspirerande med riktigt fint papper? Vi har, för ett tag sedan, tagit in några riktigt fina papper i vår butik från italienska Carta Varese som är perfekta till just detta!

T ex kan du pimpa påskägget med hjälp av valfritt papper och lite tapetklister. Piffa med valfritt band i matchande färg och göm godis, ett presentkort eller något annat fint i ägget!

 

Eller klipp till en fågel och fäst i riset istället för fjädrar! Pysslet kommer från fina boken Hidden Places av Sofia (Mokkasin) och Nathalie (Babes in Boyland) men du kan också hitta instruktioner på hur du gör påskdekorationer i papper t ex hos Expressen Leva & Bo.

Vi är verkligen förälskade i dessa papper och har använt dem till såväl presenter som till annat pyssel hemma. Men såklart går det också superbra att göra fina pyssel av t ex tapetstuvar, tidningspapper eller presentpapper som man sparat från tidigare tillfällen. Bara fantasin sätter gränser!

Vi hoppas innerligt att ni får en snäll och fin påsk och att ni och era nära och kära håller er friska!❤️

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.